Nieuwe docente

Lindsy (docent dinsdagavond) is begonnen met een opleiding tot kindercoach. Omdat ook Lindsey zich helaas niet in tweeën kan splitsen, moeten we per 1 oktober 2020 helaas afscheid van haar nemen. Gelukkig hebben we een goede vervanging gevonden; Emma Schild! Welkom bij ons team 🙂

 

Emma behaalde in 2017 haar HBO diploma aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg. Na haar afstuderen is ze een half jaar naar Israël gegaan om te trainen bij de Kibbutz Contemporary Dance Company. Hier heeft ze haar vaardigheden als danser naar een hoger niveau kunnen tillen en een specifieke stijl van contemporary dans eigen kunnen maken. Na terugkomst in Nederland heeft ze een lange tijd lessen klassiek ballet, modern en streetdance gegeven aan verschillende leeftijdsgroepen.

 
Ook is Emma veel bezig geweest met choreograferen voor zowel amateurdansers als professionals. Ze maakte voorstellingen voor theaterklasleerlingen van een middelbare school en creëerde verschillende solo’s waarmee ze ook heeft opgetreden. Komende jaar begint ze met de Bachelor Choreografie opleiding aan de Fontys.
 
Emma is een bevlogen, energieke docent met oog voor de leerling. Door haar persoonlijke benadering is ze in staat om de creativiteit en het dansplezier van de leerlingen te prikkelen. We zijn heel benieuwd hoe ze de lessen op dinsdagavond eigen gaat maken en wensen haar natuurlijk heel veel succes!
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *