Wie zijn wij?

Dé dans- en musicalschool van de gemeente Zundert!

Basickx is dè dansschool van de gemeente Zundert op het gebied van modern, jazz, musical en peuter- & kleuterdans. Wij vinden dat dansen een kunst is en bij theater hoort. Daarom treden we regelmatig op en maken we eens in de twee jaar een grote eindvoorstelling.

Door middel van dans, theater en muziek ervaar je hoe leuk het is om samen mooie dingen te maken. Daarnaast ontwikkel je muzikaliteit en leer je jezelf te uiten en lichaamsbewust te zijn. Plezier staat bij ons dus voorop, maar we vinden het ook belangrijk dat je bij ons wat leert!
het team van Basickx 
    


Docenten

              Nadia Jesoirens

Nadia Jesoirens komt uit Breda. “Toen ik vier jaar was, ben ik begonnen met dansen, toen was ik al helemaal verkocht. Ik ben dus nooit meer gestopt. Al snel wist ik dat ik van dansen mijn beroep wilde maken.” In 2018 is Nadia afgestudeerd van de opleiding MBO Dans in Goes in de stijlen Urban, Modern, Jazz en Klassiek.
“Ik vind het heerlijk om zelf te dansen, maar om mijn passie van dans door te geven aan anderen vind ik ook super om te doen. Ik vind het belangrijk dat er een veilige sfeer in de les hangt zodat alle leerlingen zich op hun gemak voelen.”
Sinds 2020 is Nadia ook eigenaresse van Basickx geworden. 


Foto Basickx1 klein formaat         Eveline Sand
Eveline Sand is geboren en getogen in Rijsbergen. Ze maakte op 6-jarige leeftijd haar debuut op het podium met het lied ‘Ik ben groen’ tijdens de jaarlijkse playbackshow op de St. Bavoschool en is op die plek sindsdien graag te vinden! Na het afronden van de Pabo in Breda heeft ze de opleiding Docent Muziek gevolgd aan het conservatorium te Tilburg. Hier studeerde ze in juli 2016 af, waarna ze verder ging met de post-hbo Kinderkoordirectie.
Momenteel is Eveline werkzaam als freelance muziekdocent, muziekconsulent en dirigent en werkt ze voor de muziekmethode 123ZING. In Zundert is Eveline actief betrokken bij de theatergroepen BuitenSpel en Repelsteeltjes.


              Marjolein Pover

Marjolein is afgestudeerd aan de Theaterschool in Rotterdam en aan de Song and Dance Academie in Zwolle. Vervolgens is ze vijf jaar werkzaam geweest in het familie entertainment waarbij ze o.a. heeft gespeeld in Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam Live en Dora Live Op zoek naar schatteneiland. Daarnaast is Marjolein al jaren werkzaam als dans-, musical- en theaterdocent voor peuters, kleuters en kinderen. “Ik ben graag aan het werk met kinderen en vind de ontwikkeling van hun creativiteit, fantasie en passie zo mooi om te zien!”
 

 
      Anne van den Oudenhoven 
Hoi, ik ben Anne van den Oudenhoven en ik ga de lessen van de kleuters en dancemix in Zundert geven. Ik ben 21 jaar en kom uit Dongen en woon sinds 2 jaar in Breda. Sinds 3 jaar ben ik dans ik het liefst elke dag. Ik heb 10 jaar lang wedstrijden gedanst op Nederlands en Europees niveau. Inmiddels geef ik al 5 jaar lang sport- en danslessen. in 2021 ben ik afgestudeerd aan MBO DANS in Goes en op dit moment studeer ik fysiotherapie in Breda met een specialisatie in kinder-fysiotherapie.