Basickx is een feit!

Waarom hebben wij Basickx opgericht?

De gemeente Zundert is een creatieve gemeente. Naast dat die creativiteit misschien bijna onbewust wordt ontwikkeld in het bouwen van corsowagens of carnavalswagens, zijn er ook tal van initiatieven in zowel de creërende als de uitvoerende kunst. Dat is niet altijd het geval in kleinere gemeentes, dus des te meer iets om trots op te zijn.

Maar op het gebied van uitvoerende kunst en met name dans zagen wij een gemis: onderwijs. Goede lessen waarin technieken en vaardigheden worden geleerd en plezier voor kunst, en in dit geval dans, wordt aangewakkerd.

Daarom hebben wij Basickx opgericht; een basis voor de kunsten. Basickx verzorgt kwalitatief goede kunsteducatie aan kinderen en jongeren in de gemeente Zundert (en omstreken) door vakbekwame docenten. We willen dansplezier aanwakkeren, een technische basis leggen in dans en theater en een een kunstzinnige open mind creëren.

 

Contact

Voor alle vragen en/of opmerkingen verwijzen wij u graag naar ons contactformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *