Nieuwe cursussen peuter- en kleuterdans vanaf 16 februari!

Omdat de kleuterdans zo’n succes was hebben we besloten in 2016 opnieuw een cursus peuter- en kleuterdans aan te bieden.

Kan jij ook niet stil zitten als je muziek hoort? Houd je van bewegen en ben je al 2 jaar? Dan heeft Basickx iets leuks voor je: peuter- en kleuterdans! We gaan dansen, rollen, kruipen, springen, muziek maken en vooral plezier hebben. We gebruiken speelgoed, prentenboeken en kleine instrumenten. Als je de muziek hoort, hoef je niet meer stil te zitten!

Basickx biedt vanaf 16 februari twee danscursussen van 10 weken aan: peuterdans op dinsdag van 15.00u – 15.45u en kleuterdans van 15.45u – 16.30u. In verhaalvorm worden de kinderen meegenomen op ontdekkingstocht, waarin ze zichzelf verkennen, elkaar en de wereld om hen heen. Met fantasierijke thema’s worden ze geprikkeld bewegingsmogelijkheden uit te breiden en muzikaliteit en coördinatie te ontwikkelen. Drie kwartier feest voor de allerkleinsten!

Wat?
Peuterdans en Kleuterdans

Voor wie?
Peuterdans voor kinderen van 2 en 3 jaar
Kleuterdans voor kinderen van 4 en 5 jaar

Tijdstip?
Peuterdans vindt plaats op dinsdag van 15.00u – 15.45u
Kleuterdans is van 15.45u – 16.30u

Wanneer?
De cursus bestaat uit 10 lessen. De eerste les vindt plaats op dinsdag 16 februari en de laatste les is op dinsdag 19 april.

Waar?
Cultuurcentrum Zundert

Prijs?
€50,- voor de gehele cursus

Docent?
Hilke Bastiaansen

Meer info of aanmelden?
Kijk op www.basickx.nl voor het inschrijfformulier. Of mail naar info@basickx.nl voor meer info.
De cursussen gaan door bij minimaal 4 inschrijvingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *