Basickx gaat samenwerking met StadZ aan

Basickx gaat samenwerken met StadZ! Na ooit begonnen te zijn als jonge danseressen bij StadZ mogen Hilke en Marleen dit jaar zelf een voorstelling gaan maken voor StadZ. StadZ zet komend jaar namelijk niet één, maar twee nieuwe danstheatervoorstellingen op de planken in Zundert! Hilke en Marleen zullen aan de slag gaan met jonge dansers tussen de 15 en 24 jaar die geen of weinig ervaring hebben met danstheater, zoals Anne Mutsters en Peter van der Heijden dit tot op heden gedaan hebben. Anne en Peter gaan een voorstelling maken met dansers die wat meer ervaring hebben in danstheater of ouder zijn dan 24 jaar.
Ondertussen hebben de eerste repetities al plaats gevonden en dat belooft veel goeds! Dus houd onze website en onze Facebookpagina in de gaten. Op www.stadz.nl kun je ook meer info vinden. Tot bij de voorstellingen ! 🙂

12472248_1683542831888524_66753195139606500_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *