Nieuwe kleuterdans cursus na de meivakantie

Kan jij ook niet stil zitten als je muziek hoort? Houd je van bewegen en ben je 4 jaar? Dan heeft Basickx iets leuks voor je: kleuterdans! We gaan dansen, rollen, kruipen, springen, muziek maken en vooral plezier hebben. Als je de muziek hoort, hoef je niet meer stil te zitten!

Basickx start vanaf 10 mei met de laatste cursus kleuterdans van het schooljaar. 10 Lessen van 45 minuten op dinsdag van 15.45u – 16.30u. In verhaalvorm worden de kinderen meegenomen op ontdekkingstocht, waarin ze zichzelf verkennen, elkaar en de wereld om hen heen. Met fantasierijke thema’s worden ze geprikkeld bewegingsmogelijkheden uit te breiden en muzikaliteit en coördinatie te ontwikkelen. Drie kwartier feest!

Wat?
Kleuterdans

Voor wie?
Voor kinderen van 4 en 5 jaar

Tijdstip?
Op dinsdag van 15.45u – 16.30u

Wanneer?
De cursus bestaat uit 10 lessen. De eerste les vindt plaats op dinsdag 10 mei en de laatste les is op dinsdag 12 juli.

Waar?
Cultuurcentrum Zundert

Prijs?
€50,- voor de gehele cursus

Docent?
Hilke Bastiaansen

Meer info of aanmelden?
Mail naar info@basickx.nl voor meer info. Klik op tabblad ‘inschrijven’ om in te schrijven.
De cursus gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *