Repetities CHOCOLADE VOOR ALTIJD in volle gang

Zondag 4 juni is het eindelijk zover. Dans- en musicalschool Basickx heeft dan haar eerste eigen voorstelling: CHOCOLADE VOOR ALTIJD. Voor deze musical zijn bijna 90 kinderen al weken hard aan het repeteren.

Nadat Basickx in september 2015 in Zundert met danslessen startte, groeide het aantal leerlingen en lessen snel. Ondertussen wordt zowel in Rijsbergen als Zundert lesgegeven en zijn het niet alleen danslessen meer.

Oprichters Hilke Bastiaansen en Marleen Hendrickx vonden het daarom tijd om al deze leerlingen eens bij elkaar op het podium te zetten in één grote musical. De musicalleerlingen spelen het verhaal, dat afgewisseld wordt met dansen van de dansgroepen. Een hele klus om al die kinderen een mooie plaats in de musical te geven, dus de voorbereidingen zijn ook al lange tijd in gang.

Voor veel kinderen is het hun eerste voorstelling, wat natuurlijk ontzettend spannend is. Sommige musicalspelers zijn nog maar 6 jaar en spelen al een hele rol, waarbij ze ook moeten zingen en dansen. Maar iedereen heeft er heel veel zin in om te laten zien wat ze de afgelopen twee jaar geleerd hebben.

De kleding en attributen zijn volop in de maak en het belooft een mooi plaatje te worden. Zondag 4 juni zullen we twee voorstellingen spelen en dansen, om 13u en 16u. De shows zijn in het Cultuurcentrum in Zundert (Bij ons). Op hun site kun je ook terecht voor kaartjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *