Nieuwe abonnementsvormen

Vanaf dit seizoen nemen we afscheid van de rittenkaarten en jaarbetalingen en gaan we voor iedereen over naar maandelijkse betalingen. Voor meer informatie, klik hier.

– Het voordeel van de rittenkaarten (dat je niet betaalt voor een les waarbij je niet aanwezig bent) vervalt, maar in ruil daarvoor kun je met dit abonnement het gehele jaar opzeggen, met een opzegtermijn van een maand (na een lidmaatschap van minimaal drie maanden).

-Het bedrag behorende bij het gekozen abonnement, wordt op de 1e van de maand (september tot en met juni) via automatische incasso afgeschreven van het bij ons bekende rekeningnummer. In juli en augustus wordt er niets afgeschreven. Het abonnement loopt na de zomer automatisch verder, tenzij je je vóór augustus hebt uitgeschreven.

– Het maandelijkse bedrag dat wordt afgeschreven, komt in verhouding overeen met de bedragen van de rittenkaarten en jaarbetalingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *