Tijdelijk digitale lessen ivm het coronavirus

Om te beginnen hopen we dat jullie en jullie omgeving allemaal in goede gezondheid verkeren. We leven in vreemde tijden, waarin iedereen even tot stilstand komt en er nieuwe oplossingen bedacht moeten worden. Het vraagt ook om creatieve ideeën, en laat dat nu net ons beroep zijn! We hebben (op veilige afstand!) bij elkaar gezeten en hebben gebrainstormd over hoe nu verder; we gaan de komende tijd dansen, zingen en toneel spelen via Skype! 

We hebben per discipline toffe lessen bedacht die digitaal uitgevoerd kunnen worden. Zo kunnen we gewoon door en kan iedereen vanuit huis toch lekker blijven dansen. Alle leden ontvangen binnenkort een e-mail met meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *