Nieuw opperhoofd!

Lieve dans- en musicalsterren,

We vallen maar meteen met de deur in huis. Na wikken en wegen, piekeren en veel gesprekken hebben wij, Marleen en Hilke, besloten om Basickx los te laten. Één van onze dromen is vijf jaar geleden werkelijkheid geworden en nu is het tijd om deze droom door te geven. Met pijn in ons hart, maar met moed voor de toekomst hebben we deze beslissing gemaakt. We waren zelf al een tijdje voornamelijk op de achtergrond aanwezig en gaven geen lessen meer. We kwamen er steeds meer achter dat ons doel bereikt is: dans en theater in de gemeente Zundert op de kaart zetten en onze leerlingen iedere keer weer meenemen op een creatieve en educatieve reis. We zijn enorm trots op wat Basickx is én blijft! Onze docente Nadia neemt vanaf volgend seizoen met héél veel passie het stokje over. En wij hebben alle vertrouwen in haar!

Uiteraard willen we jullie heel erg bedanken. Dankzij jullie konden we groeien, leren en onze passie delen. Er zijn ontelbare waardevolle momenten die wij nooit zullen vergeten dus dankjewel; zonder jullie hadden we dit nooit kunnen doen!

Hele dikke knuffel,
Marleen Hendrickx en Hilke Bastiaansen

___________________

Hoi allemaal,

Ik ben Nadia. Velen van jullie zullen mij kennen als de dansdocent op de vrijdag. Zoals hierboven door Hilke en Marleen aangegeven, ga ik Basickx overnemen. Spannend, maar vooral superleuk!

Er gaat vrijwel niets veranderen voor jullie. De lessen en de docenten blijven hetzelfde, alleen word ik de persoon die samen met Iris (onze administratief medewerkster) gaat reageren op de mailtjes en leuke uitvoeringen gaat plannen. Ik zal dus naast het lesgeven ook veel achter de schermen bezig zijn.

Om mijzelf goed voor te kunnen stellen, zal ik in het begin van het seizoen bij alle lessen even langskomen. Mocht je nu al vragen hebben, schroom niet en stuur me een mailtje!

Tot snel allemaal!

Liefs,
Nadia Jesoirens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *