Bloemencorso

Het is de laatste dag van augustus, wat betekent dat het bloemencorso voor de deur staat. En dit jaar gaat het een bijzonder corso voor Basickx worden.
Een aantal maanden geleden werden wij voor het eerst gevraagd of we mee wilden werken aan de opening van het corso. Wij verzorgen ieder jaar wel ergens de figuratie. Zo zijn we al bij buurtschap Markt, buurtschap Achtmaal, buurtschap Molenstraat, buurtschap Raamberg en buurtschap Rijsbergen geweest, en bij die laatste hebben we zelf ook op de wagen gestaan, wat ontzettend gaaf was. Maar we waren nog nooit gevraagd voor de opening.

Na een aantal besprekingen was het plan daar en konden we onze leerlingen gaan vragen. Omdat het geen makkelijke opgave zal zijn om de hele optocht in beweging te zijn, hebben we onze leerlingen vanaf 9 jaar gevraagd wie mee kon èn wilde doen. Al snel stroomden de aanmeldingen binnen en hadden we een flinke groep dansers.

Afgelopen twee weken hebben we gerepeteerd en gisteren voor het eerst op de wagen. We zullen niet teveel verklappen, jullie zullen het vanzelf zien a.s. zondag. Dus wees op tijd 😉 en moedig onze hardwerkende dansers gerust aan! Wij gaan er van genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *