Nieuwe Musicaldocent

Een jaar geleden alweer zijn we met musicallessen gestart bij Basickx. Dit omdat Marleen haar achtergrond daarin ligt en zij elders ook al musicallessen geeft. We waren benieuwd of er in Rijsbergen en Zundert ook vraag naar was… Nou en of. Met die musicalleerlingen konden we vorig jaar voor het eerst onze grote eigen musical maken ‘Chocolade voor Altijd’. Voor komend schooljaar hebben nu al 35 musical leerlingen zich ingeschreven. Musical is populair.

Nu we eenmaal een grote musicaltak hebben opgezet, moeten we ook kijken naar de invulling daarvan op lange termijn. We willen natuurlijk het liefst dat leerlingen zo lang mogelijk bij ons blijven en zo op alle gebieden de juiste technieken leren en blijven groeien. Met het oog op die toekomst hebben we besloten een tweede docent te vragen voor de musicallessen. Een docent die ook haar expertise binnen musical heeft liggen, maar zang als hoofddiscipline heeft. Daarom zijn wij heel blij te kunnen vertellen dat Eveline Sand het musicalteam zal gaan versterken.

Eveline Sand – 26 jaar – is geboren en getogen in Rijsbergen. Ze maakte op 6-jarige leeftijd haar debuut op het podium met het lied ‘Ik ben groen’ tijdens de jaarlijkse playbackshow op de St. Bavoschool en is op die plek sindsdien graag te vinden. Na het afronden van de Pabo in Breda heeft ze de opleiding Docent Muziek gevolgd aan het conservatorium te Tilburg. Hier studeerde ze in juli 2016 af, waarna ze verder ging met de post-hbo Kinderkoordirectie.
Momenteel is Eveline werkzaam als freelance muziekdocent (bij o.a. St. Bavoschool in Rijsbergen en Zonnebloem in Zundert), muziekconsulent en dirigent en werkt ze voor de muziekmethode 123ZING. In Zundert is Eveline verder nog actief betrokken bij theatergroep BuitenSpel en Repelsteeltjes.

Dit betekent dat vanaf dit seizoen de musicallessen om en om gegeven zullen worden door Marleen en Eveline. Bij Marleen zal de nadruk liggen op spel en dans, bij Eveline op zang en spel. Wij hebben er alle vertrouwen in dat de leerlingen Eveline net zo leuk vinden als ons en op deze manier nog meer kunnen leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *