Hilke en Marleen zelf op het podium

Om geïnspireerd te blijven als docent, willen we naast het lesgeven soms uitgedaagd worden als danser. Toevallig zitten wij (Hilke en Marleen) op dit moment beiden in een project waarbij we weer danser zijn en geen docent. Weer even uitgedaagd worden, geen verantwoordelijkheid hebben en gewoon genieten van het dansen. Alleen… niet in hetzelfde project.

Marleen zit in de nieuwe voorstelling ID van ID Theatre Company, die 17 januari 2018 in Deventer in première ging. Deze voorstelling gaat over zes jongeren die op zoek zijn naar een nieuwe identiteit, maar moeten er daarvoor eerst achter komen wat hun identiteit nu is. Een multidisciplinaire voorstelling met toneel, dans, zang, muziek, live projectie en poppenspel. De voorstelling is gemaakt voor jongeren en speelt dus zowel ’s avonds in het theater als overdag voor scholen. Helaas wel erg ver weg allemaal, maar we proberen hem nog een keer dichter bij Zundert te halen.

Hilke zit in het project Dance Date van Holland Dance Festival (overigens ook met onze twee goede dansers Ellen en Vera). In Dance Date krijgen dansers de kans met dè topchoreografen van Nederland te werken. Hilke danst in het stuk EPISCH van danscollectief 155 en is dit weekend te zien op het Holland Dance Festival. In de voorstellingen worden verschillende stijlen gecombineerd, zoals house, modern en ook breakdance. Hilke heeft dus zeker wat nieuwe tricks bijgeleerd! Helaas zijn de voorstellingen uitverkocht, dus kunnen we haar alleen nog heel veel toi toi toi wensen!

En jullie zien onze nieuwe inspiratie vanzelf terug in de lessen natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *