Hilke gaat dromen najagen

Hopelijk zijn jullie lekker van de zomervakantie aan het genieten, maar op deze zonnige, zweterige dag hebben wij belangrijk nieuws…

We hebben er met Basickx ondertussen drie lesjaren op zitten en we zijn ONTZETTEND trots op wat we in die drie jaar met z’n allen hebben bereikt. We zien onze leerlingen groeien, genieten en een passie voor dans en musical creëren die wij maar al te goed herkennen.

Door die passie zijn wij Basickx 3,5 jaar geleden begonnen; omdat wij vinden dat een nieuwe generatie de kans moet krijgen verliefd te worden op dans, muziek en toneel. Wij zijn Basickx niet begonnen met het idee dat er naast Basickx voor ons (Hilke en Marleen) niets méér zou zijn. Wij hebben beiden naast Basickx verschillende werkzaamheden en ook verschillende dromen. Hilke en haar vriend Laurens hadden al een aantal jaar de droom om voor langere tijd naar het buitenland te vertrekken… en deze droom gaat nu uiteindelijk in vervulling. Laurens is twee weken geleden aangenomen bij een bedrijf in Sydney, Australië en ze hebben daarom de beslissing gemaakt om naar Australië te vertrekken. Natuurlijk waren ze hier al langer mee bezig, maar we wilden en konden jullie pas informeren als alles echt definitief was.

Wij vinden beiden dat Basickx ons niet moet beperken in het najagen van onze dromen, dus Marleen staat volledig achter deze stap van Hilke.  Hilke zal vanaf afstand achter de schermen bezig blijven met Basickx, maar zoals jullie begrijpen, wordt het lastig om voor iedere dansles even op en neer te vliegen. Daarom hebben wij twee toppers gevonden die de lessen van Hilke gaan overnemen:

  • De dinsdag- en woensdaglessen van Hilke worden overgenomen door Nicole Dircken, uit Schijf. Een aantal van jullie hebben haar al een keer gezien voor de vakantie.
  • De vrijdagmiddag lessen worden overgenomen door Margot Kerstens, uit Etten-Leur. Voor de vrijdagochtend peuterdans zijn wij nog hard op zoek naar een docent. Wij houden jullie hiervan op de hoogte.

Hilke is er de eerste lessen gewoon bij om de leerlingen samen met de nieuwe docent op te vangen en te zorgen voor een goede overdracht. De eerste lessen vinden plaats in de week van maandag 27 augustus 2018.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat het met de vervanging door Nicole en Margot helemaal goed gaat komen. Mochten er nog vragen zijn, dan kan je ons altijd mailen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *